Bröst och axel pass efter lite kondition!


Dagens första träningspass blev ett gympass i Ösmo. Jag körde först lite kondition och sedan bröst och axlar som bara var sjukt jobbigt! Det gick iallafall otroligt bra och jag blev helt slut.

Jag sprang först 1 kilometer på löpbandet, cyklade lite och körde sedan 2 bröst övningar vid kablarna. Jag körde också en axelövning vid kablarna där man har ett rakt redskap som man har mellan benen och drar sedan upp med raka armar. 

Efter detta så körde jag bänkpress, vilket jag nästan aldrig brukar köra men det gick bra ändå. Jag körde också med hantlar både för axlarna och för bröstet och självklart så körde jag några maskinövningar som gick superbra! Jag körde dessutom en axelövning där man lyfter upp en skivstång över huvudet och sedan drar ner mot bröstet och upp igen. Alltså den där övningen brände så otroligt mycket men det var ändå skönt! 

Jag måste börja träna mer axlar då jag faktiskt inte gjort det så ofta och har inte haft ett helt pass med axelövningar. Jag kände mig svag i axlarna men stark i resten av kroppen. Så det blir det ändring på. Sjukt roligt pass iallafall!