Gympass - pullups.


Idag körde jag ett gympass helt själv. Jag är nu tillbaka på mitt gamla vanliga gym i Ösmo, vilket var ganska skönt ändå. Här vet jag vad jag ska göra och kan alla maskiner och redskap. 

Jag körde ett ryggpass som gick hur bra som helst. Det var sjukt jobbigt och jag provade en liten annorlunda övning som jag aldrig har kört. Dessutom så satte jag personligt rekord i några övningar. Ryggen brände när jag gick därifrån vilket jag tycker är en rättså skön känsla ändå. 

Den nya övningen jag provade var pullups, fast med hjälp. Det finns en sån maskin där man kan träna på att göra just pullups. Så jag ställde in vikten på 70kgs "hjälp". Jag satte knäna på plattan som följer med upp och ner och så körde jag 5 enkla pullups, sänkte vikten till 65kg och körde 5 lite svårare reps och tillsist sänkte jag till 60kg och klarade 3 stycken pullups. 

Sjukt skönt var det och jag avslutade mitt ryggpass med pullupsen för efter dessa var jag helt slut. Det brände bra i ryggen, hade bra kontakt och det var sjukt kul! Roligt att prova pullups då det är väldigt många som gör denna övning, så mer övning på den blir det!