Legday på gymmet.


Jag tog bussen till Ösmo och när jag väl kommit fram så såg jag inte att Anita eller Safiah var utanför så jag skrev till dem och efter några minuter var de utanför. Så vi gick in och började sedan gymma. 

Jag cyklade i 5 minuter och sedan gick jag till några övningar och körde 6x10, när jag kört klart på vadpressen och de andra övningarna så såg jag att skivstången var ledig. Jag gick dit och flyttade undan lite saker. Gjorde sedan 6 squats med bara skivstången. Satte på lite vikter, 5, 10 kg på varje sida gick hur bra som helst. 

Jag satte sedan dit 20 på varje sida och det gick som smort men det var sjukt jobbigt. Jag la på ytterligare 5 kg på varje sida och det gick bra! Det sista jag gjorde var att jag la på 2.5 kg och vips så hade jag satt personligt rekord i squats. 75 kilo varav 20kg var skivstången. 

Jag är så nöjd och jag körde även några mer övningar och maskiner innan jag tog bussen hem igen. Så grymt skönt och jag mår relativt bra så imorgon blir det nog gym och kanske boxning. Sjukt taggad!