Pw/löpning / Zumba / Pw

Jag gick till Hanna, vi gick ut och begav oss till dansbanan där vi senare skulle dansa Zumba i hela 90 minuter. Vi började att gå en snabb pw i ungefär 1km, sedan kom vi till en super lång backe. Då började vi springa lite och sedan när vi var nedanför backen så fortsatte vi springa, jag sprang i ett väldigt högt tempo, men det var sjukt skönt att bara få springa snabbt för en gångs skull. Vi sprang kanske 700-800 meter i ett snabbt tempo och dessutom en ganska lång spurt. Vi kom till en grind där vi sedan gick ifrån upp till dansbanan som låg kanske 500meter bort.






Vi kom fram till dansbanan och kom precis i tid till att Zumban skulle börja. Vi körde i hela 90 minuter återigen. Med tre olika instruktörer som var väldigt varierande. En hade sjätte högt tempo, ena lite mindre och den sista hade ganska lugnt tempo, det lugna tempot är väl sådär, alltså hon är super duktig men jag gillar mer snabbt och explosivitet i ett Zumba pass. Alla deltagare var väldigt duktiga trots att det var sjukt varmt då solen lös och det var knappt något moln. Vi körde dessutom en väldigt rolig battle mitt emot varandra, alltså man delar gruppen i två delar och kör mot varandra, sjukt roligt tycker jag!
Det var sjukt kul helt enkelt och jag älskar att dansa när det är mycket folk, hellre massor utav folk en nästan ingen alls som det har varit under vinter halvåret. 








Efter Zumban så gick jag först en snabb Pw hem med Hanna. Det gick verkligen bra och det var skönt att gå en liten promenad efter Zumban. 




Efter att vi kommit till Hanna så gick jag och knackade på Hilda eftersom vi skulle gå ännu en pw efter Zumban. (Hanna var seg i hela kroppen så hon orkade inte gå med) Vi gick en ganska lång och annorlunda väg. Vi gick först upp förbi skolan, sedan samma väg som man går till Zumban och grytholmen där dansbanan är. Vi vek av vid en liten stig och gick längs vattnet på en stig, kom till en grind, sedan på en ganska lång grusväg som jag annars brukar springa på. Vi gick upp för backen, upp på asfalten och sedan hem. Det var verkligen sjukt skönt att gå en extra promenad, jag kände att jag hade så mycket energi kvar och att jag var tvungen att göra något mer. Dessutom så har jag varit med fina och roliga vänner som gjort det hela ännu roligare. 

Jag älskar verkligen sommaren, alla promenader, solen, värmen och allt vad sommaren innebär! 


På vägen hem så såg det ut som att himlen brann, alltså det var så sjukt fint att jag var tvungen att ta mängder med bilder haha, här är några!


Den ändrade dessutom färg till rosa! 





Förlåt för långt inlägg! ;)