Dagens träningspass!

Dagens träningspass blev återigen ett springpass men den här gången sprang jag och min kusin cyklade med mig. 

Jag sprang ned till friidrottsbanan och sprang 5 och ett halvt varv och sedan fortsatte jag ned till campingen där badplatsen ligger så sprang jag in på ett motionspår som jag hittade men jag förstod inte riktgt det eftersom det stod i början vilka färger man skulle följa men alla färger var likadana (?) så jag förstod ingenting. 

Jag sprang iallafall in på motionspåret och sprang en bit till jag vände och sprang tillbaka, på tillbaka vägen såg jag en annan väg i skogen man kunde springa in på och då sprang jag in där och kom sedan ut en bit längre bort. När vi sedan sprang ned till badplatsen så såg vi att solen höll på att gå ned och då gick vi ut på bryggan, satte oss ned och tittade på den vackra solen som gick ned bakom några träd. Sjukt vackert var det. 

Efter det så sprang jag upp till trapporna och sprang 5 trappintervaller och det var ganksa långa trappsteg så man tog två steg på ett trappsteg och därför gick man alltid upp högre med samma fot, men jag körde varann fot så det blev bra. Efter det så sprang vi bara hemåt! 

Hela min springrunda blev närmare 4.5km, jag vet inte exakt eftersom jag stängde av min runkeeper vid badplatsen. 
 

Jag är iaf riktigt nöjd!